Menu Zavřeno

Jídelní lístek

Od 29. 5. 2023 do 2. 6. 2023

Pondělí:       Italská polévka      1,3,9

  1. Vepřové v játrové omáčce, dušená rýže      1
  2. Studentský řízek, bramborová kaše, kompot      1,3,7
  3. Čočka na kyselo, vejce, okurek, chléb      1,3
  4. 150g smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Úterý:           Česneková polévka s vejcem      3,9

  1. Hukvaldský závitek, brambor      1,3
  2. Srdce na smetaně, těstoviny      1,3,7,9
  3. Houskový knedlík s vejci a slaninou, čalamáda      1,3
  4. 150g smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Středa:          Slepičí vývar s drobením      1,3,9

  1. Segedinský guláš, houskový knedlík      1,3
  2. Pečené rýžové nudle s kuřecím masem a zeleninou      3
  3. Vločková kaše s kakaem      1,7
  4. 150g smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Čtvrtek:        Staročeská fazolačka      1,9

  1. Hovězí na zeleném pepři, těstoviny, kompot      1,3
  2. Špenát, uzené přelité cibulkou, brambor      1,7
  3. Honzovy buchty      1,3,7
  4. 150g smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Pátek:           Žampiónový krém      1,7

  1. Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskový knedlík      1,3
  2. Špagety v holandské omáčce s kuřecím masem      1,3,7
  3. Camping guláš, chléb      1,3
  4. 150g smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Jídelníček pro tisk:


Od 5. 6. 2023 do 9. 6. 2023

Pondělí:       Krupicová polévka      1,3,9

  1. Uzené, červené zelí, houskový knedlík      1,3
  2. Kuřecí nudličky na kari, dušená rýže      1,7
  3. Perkelt, špagety      1,3
  4. 150g smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Úterý:           Čočková polévka      1

  1. Karlovarská roláda, dušená rýže, kompot      1,3
  2. Fazolové lusky na smetaně, brambor, vejce      1,3,7
  3. Buřtguláš, chléb      1,3
  4. 150g smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Středa:          Myslivecká polévka      1,7,9

  1. Bratislavská plec, těstoviny      1,3,7,9
  2. Sekaná pečeně, bramborová kaše      1,3,7
  3. Staročeská žemlovka (s oříšky)      1,3,7,8
  4. 150g smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Čtvrtek:        Brokolicový krém      1,7

  1. Krkonošský guláš, houskový knedlík      1,3
  2. Pikantní masová směs, dušená rýže      1
  3. Zapečené těstoviny, okurek      1,3,7
  4. 150g smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Pátek:           Uzená polévka s kroupami      1,9

  1. Přírodní kotlet, bramborová kaše, kompot      1,7,10
  2. Restovaná játra, dušená rýže      1
  3. Bretaňské fazole s párkem, chléb      1,3
  4. 150g smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Jídelníček pro tisk:


Telefon: 607 144 153, 720 366 064
E-mail: vladimiravecerkova@seznam.cz

Alergeny:  1.Lepek  2.Korýši  3.Vejce  4.Ryby  5.Arašídy  6.Sója  7.Mléko  8.Skořápkové plody  9.Celer  10.Hořčice  11.Sezam  12.Siřičitany  13.Vlčí bob  14.Měkkýši