Menu Zavřeno

Jídelní lístek

Od 3.2.2025 do 7.2.2025

Pondělí:       Pórková polévka      1,3,9

  1. Štěpánská pečeně, dušená rýže      1,3
  2. Okurková omáčka, brambor, vejce       1,3,7    
  3. Zeleninové lečo s klobásou, chléb      1,3 
  4. Smažený řízek, brambor      1,3 

Úterý:           Kachní vývar s kapáním      1,3,9

  1. Bavorská sekaná, bramborová kaše, kompot     1,3,7
  2. Restovaná játra, dušená rýže       1
  3. Nudle s mákem, máslem a cukrem        1,3,7
  4. Smažený řízek, bramborová kaše      1,3,7

Středa:          Brokolicový krém      1,7,9

  1. Plec na paprice, těstoviny       1,3,7
  2. Salám v těstíčku, bramborová kaše, okurek    1,3,7
  3. Kuřecí farmářský guláš, chléb       1,3
  4. Smažený řízek, bramborová kaše      1,3,7

Čtvrtek:        Argentinská polévka      1,9

  1. Kuřecí roláda, dušená rýže, kompot    1,3,7
  2. Vepřová krkovička na tymiánu, těstoviny       1,3 
  3. Tažený koláč s posypkou        1,3,7
  4. 150g smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Pátek:           Kuřecí polévka s nudlemi     1,3,9      

  1. Těftěly v rajské omáčce, houskový knedlík      1,3
  2. Kuřecí steak, zeleninový salát s dresingem, pečivo      1,3,7
  3. Pražské brambory sypané jarní cibulkou        3,7
  4. 150g smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Jídelníček pro tisk:


Od 10.2.2025 do 14.2.2025

Pondělí:       Zeleninová polévka      1,9

  1. Bratislavská plec, těstoviny     1,3,7,9
  2. Myslivecké rizoto sypané jarní cibulkou      9    
  3. Žemlovka        1,3,7     
  4. 150g smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Úterý:           Květákový krém      1,7

  1. Pečená mořská štika na másle, bramborová kaše, kompot         7
  2. Přírodní kotlet, dušená rýže       1
  3. Houskový knedlík s vejci, cibulkou a slaninou, čalamáda      1,3,7
  4. Smažený řízek, bramborová kaše      1,3,7

Středa:          Fazolová polévka     1

  1. Mexický guláš, dušená rýže       1
  2. Pštrosí vejce, brambor      1,3
  3. Špagety v holandské omáčce s kuřecími nudličkami        1,3,7
  4. Smažený řízek, brambor      1,3

Čtvrtek:        Frankfurtská polévka      1,9

  1. Vepřové v žampiónové omáčce, houskový knedlík      1,3,7
  2. Krkovička na tymiánu, těstoviny      1,3 
  3. Krupicová kaše s máslem, sypaná kakaem      1,7
  4. 150 smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Pátek:          Vločková polévka      1,9  

  1. Prejt, zelí, brambor      1
  2. Staročeská pečeně, dušená rýže, kompot      1
  3. Bretaňské fazole s párkem, chléb      1,3 
  4. Smažený řízek, brambor      1,3

Jídelníček pro tisk:

                                                                                                                                 


Telefon: 607 144 153, 720 366 064
E-mail: vladimiravecerkova@seznam.cz

Alergeny: 1. Lepek,  2. Korýši,  3. Vejce, 4. Ryby, 5. Arašídy, 6. Sója, 7. Mléko, 8. Skořápkové plody, 9. Celer, 10. Hořčice, 11. Sezam, 12. Siřičitany, 13. Vlčí bob, 14. Měkkýši