Menu Zavřeno

Jídelní lístek

Od 13. 6. 2022 do 17. 6. 2022

Pondělí:       Zvěřinový vývar s kapáním      1,3,9

  1. Přírodní kuřecí plátek, dušená rýže      1
  2. Vepřové na česneku, brambor       1
  3. Kotlíkový guláš, chléb      1,3  
  4. 150g Smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Úterý:           Brokolicový krém      1,7

  1. Smažené rybí filé, bramborová kaše      1,3,7
  2. Vepřové ledvinky na slanině, dušená rýže      1
  3. Špagety v sýrové omáčce s kuřecími kousky      1,3,7
  4. 150g Smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Středa:          Pórková polévka s vejci      1,3,7

  1. Pikantní masová směs, bramboráčky      1,3,7
  2. Halušky se zelím a uzeným      1,3
  3. Hrachová kaše, párek, chléb, okurek       1,3
  4. 150g Smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Čtvrtek:        Fazolová polévka s uzenou paprikou      1,9

  1. Mexický guláš, dušená rýže      1
  2. Fazolové lusky na smetaně, vejce, houskový knedlík      1,3,7
  3. Bramborové knedlíky plněné švestkami, sypané cukrem a skořicí       1,3,7
  4. 150g Smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Pátek:           Žampiónová polévka      1,7

  1. Plněný zelný list, bramborová kaše      1,3,7
  2. Vepřová pečeně na tymiánu, těstoviny       1,3
  3. Šunková pizza       1,3,7
  4. 150g Smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Od 20. 6. 2022 do 24. 6. 2022

Pondělí:       Risi bisi      9

  1. Vepřová plec na smetaně, těstoviny      1,3,7,9
  2. Kuřecí játra na cibulce, dušená rýže          1
  3. Francouzské brambory, okurek      3,7  
  4. 150g Smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Úterý:           Květákový krém      1,7

  1. Sekaná pečeně, bramborová kaše      1,3,7
  2. Rizoto, okurek      7
  3. Buřtguláš, chléb      1,3
  4. 150g Smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Středa:          Kuřecí polévka s nudlemi      1,3,9

  1. Sikulský guláš, houskový knedlík      1,3,7
  2. Vepřové na kmíně, dušená rýže      1
  3. Nudle se strouhaným tvarohem, máslem a cukrem        1,3,7
  4. 150g Smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Čtvrtek:        Hrstková polévka      1

  1. Vepřové dušené v mrkvi, brambor      1,7
  2. Boloňské špagety      1,3,9
  3. Jablečný štrůdl       1,3,7
  4. 150g Smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Pátek:           Krupicová polévka      1,3,9

  1. Znojemský závitek, dušená rýže      1,3
  2. Plovdivské maso, těstoviny       1,3
  3. Fazole con  carne, chléb       1,3
  4. 150g Smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Telefon: 607 144 153, 720 366 064
E-mail: vladimiravecerkova@seznam.cz

Alergeny:  1.Lepek  2.Korýši  3.Vejce  4.Ryby  5.Arašídy  6.Sója  7.Mléko  8.Skořápkové plody  9.Celer  10.Hořčice  11.Sezam  12.Siřičitany  13.Vlčí bob  14.Měkkýši