Od 22.9.2025 do 26.9.2025
Pondělí: Kapustová polévka 1,3,9
- Krkonošský guláš, těstoviny 1,3
- Přírodní kotlet, dušená rýže 1
- Jablka v županu 1,3,7
- 150g smažený řízek, chléb, okurek 1,3,10
Úterý: Hrstková polévka 1,9
- Holandský sekaný řízek, bramborová kaše 1,3,7
- Kuřecí špíz, dušená rýže 1
- Zeleninové lečo s klobásou, chléb 1,3
- Smažený řízek, bramborová kaše 1,3,7
Středa: Risi bisi 9
- Kuře na paprice, houskový knedlík 1,3,7
- Vepřové na kmíně, těstoviny 1,3
- Rýžový nákyp s ovocem 1,3,7
- 150g smažený řízek, chléb, okurek 1,3,10
Čtvrtek: Italská polévka 1,3
- Štěpánská pečeně, dušená rýže 1,3
- Okurková omáčka, brambor, vejce 1,3,7
- Fazole con carne, chléb 1,3
- Smažený řízek, brambor 1,3
Pátek: Vločková polévka 1,9
- Uzená rolšunka, červené zelí, brambor 1
- Špagety v holandské omáčce s kuřecími nudličkami 1,3,7
- Tvarohové jahodové knedlíky s máslem a cukrem 1,3,7
- Smažený řízek, brambor 1,3
Jídelníček pro tisk:
Od 15.9.2025 do 19.9.2025
Pondělí: Květáková polévka 1,7,9
- Moravský vrabec, špenát, bramborový knedlík 1,3,7
- Kuřecí nudličky na kari, dušená rýže 1,7
- Chalupářský guláš, chléb 1,3
- 150g smažený řízek, chléb, okurek 1,3,10
Úterý: Zvěřinový vývar s nudlemi 1,3,9
- Čevabčiči, hořčice, cibule, brambor 3,10
- Restované rýžové nudle s kuřecím masem a zeleninou 3,6,10
- Žemlovka 1,3,7
- Smažený řízek, brambor 1,3
Středa: Fazolová polévka s uzenou paprikou 1,9
- Hovězí vařené, koprová omáčka, houskový knedlík 1,3,7
- Skotské vejce, bramborová kaše 1,3,7
- Plovdivské maso, těstoviny 1,3
- Smažený řízek, bramborová kaše 1,3,7
Čtvrtek: Zeleninová polévka 1,9
- Mexický guláš, dušená rýže 1
- Špagety v sýrové omáčce s kuřecími nudličkami 1,3,7
- Tažený koláč s posypkou 1,3,7
- 150g smažený řízek, chléb, okurek 1,3,10
Pátek: Kuřecí vývar s játrovými knedlíčky 1,3,9
- Hamburská pečeně, houskový knedlík 1,3,7,9
- Farmářské brambory 3,7
- Ledvinky na cibulce, dušená rýže 1
- 150g smažený řízek, chléb, okurek 1,3,10
Jídelníček ke stažení:
Telefon: 607 144 153
E-mail: vecerek-obedy@seznam.cz
Alergeny: 1. Lepek, 2. Korýši, 3. Vejce, 4. Ryby, 5. Arašídy, 6. Sója, 7. Mléko, 8. Skořápkové plody, 9. Celer, 10. Hořčice, 11. Sezam, 12. Siřičitany, 13. Vlčí bob, 14. Měkkýši