Menu Zavřeno

Jídelní lístek

5.1. – 16.1. 2026

5. 1. Pondělí: Polévka: Vývar s masem a hvězdičkami (1, 3, 7, 9)
1) 150g: Segedínksý guláš special (bůček, plec, smetana), kynutý sváteční knedlík (1)
2) 150g: Smažený sýr, brambůrky s máslem, tatarská omáčka (1, 3, 7, 10)
3) 180g: Čočka na kyselo, sázené vejce, klobáska, cibulka, okurek, chléb (1)

6.1. Úterý: Polévka: Česnekačka se šunkou, sýrem a bramborem (1,3,9)
1) 150g: Pfeffer steak z vepřové kotlety, pepřová smetanová omáčka, šťouchané brambory (1, 3)
2) 220g: Pečené kuře na másle, dušená rýže, okurek (1, 3, 7)
3) 200g: Lososový burger v briošce s čerstvou zeleninou, americké brambory, koprový dresing (1,3,7)

7.1. Středa: Polévka: Uzená s masem a kroupami (1,3,9)
1) 150g: Záhorácký závitek (zelí, klobáska, anglická), kynutý houskový knedlík (1, 3, 7, 9) 
2) 450g: Jemné vepřové rizoto se šafránem a smetanou, sypané sýrem, salát (1,3,7)
3) 150g: Domácí lečo s vejci s klobáskou z udírny, chléb (1, 3, 7)

8.1. Čtvrtek: Polévka: Zeleninový vývar s těstovinou (1,3,7,9)
1) 150g: Vařený uzený bok, smažená cibulka, hlávkové zelí se slaninkou, bramborový knedlík (1, 3, 7)
2) 150g: Hrbaté maso (kotlet s nádivkou zapečený s anglickou a sýrem), šťouchané brambory s cibulkou (1, 7)
3) 120g: Zeleninový salátek, grilovaný hermelín v anglické slanince, dip, sojový rohlík (1, 3, 7)

9.1. Pátek: Polévka: Domácí zelňačka s uzeninou (1)
1) 250g: Zámecké kuře (plněné nádivkou), rýže s petrželkou (1,3,7,9)
2) 150g: Hasův vepřový řízek (sýr maasdamer, čabajská klobása), šťouchačky, kompot (1, 3, 7)
3) 300g: Bramborové šišky plněné máken, máslo, cukr s mákem  (1,3,7)

12.1. Pondělí: Polévka: Hovězí vývar s masem a těstovinou (1, 9)
1) 130g: Boloňské špagety (hovězí maso, protlak, rajče, bazalka), strouhaný sýr (1)
2) 150g: Štika na másle a bylinkách, citron, brambory s máslem a pažitkou (1, 3, 7)
3) 130g: Africké Kuřecí nudličky na pomerančích (med, kari, pomeranč, kokosové mléko), rýže (1)

13.1. Úterý: Polévka: Květáková s bramborem a hráškem (1)
1) 220g: Pečená kuřecí čtvtka na bílém zelí, bramborový knedlík (1)
2) 150g: Líčka na kořenové zelenině a červeném víně, bramborové pyré (1, 3, 7)
3) 500g: Kuskusový salát se zeleninou a vepřovou panenkou na grilu, červená řepa (1)

14.1. Středa: Polévka: Hrachová se slaninou (1,7)
1) 150g: Vepřová pečínka na paprice, kynutý houskový knedlík (1, 3, 7)
2) 170g: Smažený květák, bramborová kaše, okurkový salát (1, 3)
3) 500g: Lehký těstovinový salátek s kuřecím masem, zeleninkou na másle, okurkový salát (1, 3, 7)

15.1. Čtvrtek: Polévka: Vývar s játrovým kapáním a těstovinou (1, 3, 7) 
1) 450g: Domácí halušky s uzeným masem, zelím, cibulkou a pečenou anglickou slaninkou (1,3,7)
2) 150g: Kuřecí prso zapečené s rajčaty a mozzarellou, bramborová kaše s cibulkou (1)
3) 450g: Zapečené těstoviny s třemi druhy sýra a zeleninou, červená řepa (1, 3, 7

16.1. Pátek: Polévka: Masíčková s bramborem a uzeninou (1, 3, 7)
1) 150g: Hovězí plátek na slanině a červeném víně, dušená rýže, okurek (1)
2) 150g: Smažený kuřecí řízek, smetanové šťouchané brambory, salát (1, 3, 7)
3) 280g: Kynuté borůvkové knedlíky s cukrem, přelité máslem (1, 3, 7)

Bezlepková strava

5.1.  Čočka na kyselo, sázené vejce, klobáska, cibulka, okurek, chléb
6.1.  Pečené kuře na másle, těstoviny, okurek
7.1.  Jemné vepřové rizoto se šafránem a smetanou, sypané sýrem, salát
8.1.  Vařený uzený bok, smažená cibulka, hlávkové zelí se slaninkou, brambor
9.1.   Hasův vepřový řízek (sýr maasdamer, čabajská klobása), šťouchačky, kompot

12.1. Štika na másle a bylinkách, citron, brambory s máslem a pažitkou
13.1. Pečená kuřecí čtvtka na bílém zelí, brambory
14.1. Vepřová pečínka na paprice, těstoviny
15.1. Kuřecí prso zapečené s rajčaty a mozzarellou, bramborová kaše s cibulkou
16.1. Hovězí plátek na slanině a červeném víně, dušená rýže, okurek

Jídelníček pro tisk: