V prosinci vaříme do 19.12.2025 a začínáme vařit od 5.1.2026.
Od 01.12.2025 do 05.12.2025
Pondělí: Bramboračka 1,7,9
- Štěpánská pečeně, dušená rýže 1,3
- Špenát, brambor, vejce 1,3,7
- Čočka na kyselo, rolšunka, vídeňská cibulka, okurek, chléb 1,3
- Smažený řízek, brambory přelité máslem 1,3,7
Úterý: Květákový krém 1,7,9
- Luhačovský špaček, bramborová kaše 1,3,7
- Drůbeží rizoto sypané sýrem, okurek 7
- Krupicová kaše se skořicí 1,7
- Smažený řízek, bramborová kaše 1,3,7
Středa: Risi bisi 9
- Uzené, červené zelí, houskový knedlík 1,3,7
- Vepřový perkelt, špagety 1,3
- Žemlovka s jablky sypaná cukrem 1,3,7
- 150g smažený řízek, chléb, okurek 1,3,10
Čtvrtek: Fazolová polévka 1,9
- Kuřecí špíz, bramborová kaše 1,7
- Vepřové na česneku, dušená rýže 1
- Nudle s mákem, máslem a cukrem 1,3,7
- Smažený řízek, bramborová kaše 1,3,7
Pátek: Kuřecí polévka s nudlemi 1,3,9
- Vídeňský guláš, těstoviny 1,3
- Mořská štika na másle, bramborová kaše 7
- Drůbeží srdíčka na cibulce, dušená rýže 1
- Smažený řízek, bramborová kaše 1,3,7
Jídelníček pro tisk:
Od 24.11.2025 do 28.11.2025
Pondělí: Brokolicový krém 1,7,9
- Těftěly v rajské omáčce, houskový knedlík 1,3,7
- Studentský řízek, bramborová kaše 1,3,7
- Rýžový nákyp s ovocem 3,7
- Smažený řízek, bramborová kaše 1,3,7
Úterý: Vločková polévka 1,9
- Prejt, zelí, brambor 1
- Vepřové po valašsku, těstoviny 1,3,7
- Bretaňské fazole s párkem, chléb 1,3
- Smažený řízek, brambor 1,3
Středa: Kulajda 1,3,7,9
- Mexický guláš, dušená rýže 1
- Pštrosí vejce, bramborová kaše 1,3,7
- Alpský knedlík s vanilkovým krémem 1,3,7
- Smažený řízek, bramborová kaše 1,3,7
Čtvrtek: Hovězí polévka s nudlemi 1,3,9
- Kuře na paprice, těstoviny 1,3,7
- Restovaná játra, dušená rýže 1
- Buřtguláš, chléb 1,3
- 150g smažený řízek, chléb, okurek 1,3,10
Pátek: Argentinská polévka 1,9
- Smažené rybí filé, bramborová kaše 1,3,7
- Přírodní kuřecí plátek, dušená rýže 1
- Šunkafleky, okurek 1,3,7
- Smažený řízek, bramborová kaše 1,3,7
Jídelníček ke stažení:
Telefon: 607 144 153
E-mail: vecerek-obedy@seznam.cz
Alergeny: 1. Lepek, 2. Korýši, 3. Vejce, 4. Ryby, 5. Arašídy, 6. Sója, 7. Mléko, 8. Skořápkové plody, 9. Celer, 10. Hořčice, 11. Sezam, 12. Siřičitany, 13. Vlčí bob, 14. Měkkýši