Od 23.6.2025 do 27.6.2025
Pondělí: Fazolová polévka 1,9
- Vepřové po valašsku, těstoviny 1,3,7
- Špikovaná krkovička, bramborová kaše 1,3,7
- Jablečný štrůdl 1,3,7
- Smažený řízek, bramborová kaše 1,3,7
Úterý: Špenátová polévka 1,3,7
- Vepřové dušené v mrkvi, brambor 1
- Kuřecí wok, dušená rýže 1,3
- Houskový knedlík s vejci, cibulkou a slaninou, čalamáda 1,3
- Smažený řízek, brambor 1,3
Středa: Krupicová polévka 1,3,9
- Pečené kuře, dušená rýže 1
- Koprová omáčka, vejce, brambor 1,3,7
- Kološvarské zelí 7
- Smažený řízek, brambor 1,3
Čtvrtek: Jarní polévka s vejcem 1,3,9
- Plněný zelný list, bramborová kaše 1,3,7
- Ledvinky na cibulce, dušená rýže 1
- Zeleninové lečo s klobásou, chléb 1,3
- Smažený řízek, bramborová kaše 1,3,7
Pátek: Česnečka 3,9
- Hamburská pečeně, houskový knedlík 1,3,7,9
- Kuřecí perkelt, špagety 1,3
- Rýžový nákyp s ovocem 3,7
- 150g smažený řízek, chléb, okurek 1,3
Jídelníček pro tisk:
V týdnu od 30.6.2025 do 4.7.2025 bude celozávodní dovolená. Děkujeme za pochopení.
Od 7.7.2025 do 11.7.2025
Pondělí: Pórková polévka s vejcem 1,3,9
- Těftěly v rajské omáčce, houskový knedlík 1,3,7
- Grilovaná klobása, šťouchané brambory se špekem a slaninou 7
- Kotlíkový guláš, chléb 1,3
- Smažený řízek, šťouchané brambory se špekem a slaninou 1,3,7
Úterý: Hovězí vývar s drobením 1,3,9
- Vepřová pečeně, zelí, brambor 1
- Restovaná játra, dušená rýže 1
- Šunkafleky, okurek 1,3,7
- Smažený řízek, brambor 1,3
Středa: Bramboračka 1,7,9
- Bratislavská plec, těstoviny 1,3,7,9
- Karlovarská roláda, dušená rýže 1,3
- Vločková kaše s kakaem 1,7
- 150g smažený řízek, chléb, okurek 1,3
Čtvrtek: Risi bisi 9
- Segedinský guláš, houskový knedlík 1,3
- Pštrosí vejce, bramborová kaše 1,3,7
- Bretaňské fazole s párkem, chléb 1,3
- Smažený řízek, bramborová kaše 1,3,7
Pátek: Hrstková polévka 1,9
- Špikovaná krkovička, dušená rýže 1
- Vepřové kostky na kmíně, těstoviny 1,3
- Buchtičky s krémem 1,3,7
- 150g smažený řízek, chléb, okurek 1,3
Jídelníček pro tisk:
Telefon: 607 144 153
E-mail: vecerek-obedy@seznam.cz
Alergeny: 1. Lepek, 2. Korýši, 3. Vejce, 4. Ryby, 5. Arašídy, 6. Sója, 7. Mléko, 8. Skořápkové plody, 9. Celer, 10. Hořčice, 11. Sezam, 12. Siřičitany, 13. Vlčí bob, 14. Měkkýši