Od 31.3.2025 do 4.4.2025
Pondělí: Písmenková polévka 1,3,9
- Moravský vrabec, špenát, bramborový knedlík 1,3,7
- Vepřové na hříbkách, dušená rýže 1
- Kološvarské zelí 7
- 150g smažený řízek, chléb, okurek 1,3
Úterý: Hrstková polévka 1,9
- Kuřecí špíz, dušená rýže, kompot 1
- Pštrosí vejce, bramborová kaše 1,3,7
- Nudle s mákem, máslem a cukrem 1,3,7
- Smažený řízek, bramborová kaše 1,3,7
Středa: Uzená polévka s kroupami 1,9
- Pečená krkovička, zelí, houskový knedlík 1,3
- Fazolové lusky na kyselo, brambor, vejce 1,3,7
- Boloňské špagety sypané sýrem 1,3,7
- Smažený řízek, brambor 1,3,7
Čtvrtek: Bramboračka 1,9
- Krkonošský guláš, těstoviny 1,3
- Restovaná játra, dušená rýže 1
- Tažený koláč s posypkou 1,3,7
- 150g smažený řízek, chléb, okurek 1,3
Pátek: Jarní polévka s vejcem 1,3,9
- Smažené rybí filé, bramborová kaše, kompot 1,3,7
- Plíčka na smetaně, houskový knedlík 1,3,7,9
- Buřtguláš, chléb 1,3
- Smažený řízek, bramborová kaše 1,3,7
Jídelníček pro tisk:
Od 24.3.2025 do 28.3.2025
Pondělí: Rajská polévka s kapáním 1,3,9
- Luhačovský špaček, bramborová kaše, kompot 1,3,7
- Kuřecí wok, dušená rýže 1
- Jablečný štrůdl 1,3,7
- Smažený řízek, bramborová kaše 1,3,7
Úterý: Risi bisi 9
- Hamburská pečeně, těstoviny 1,3,7,9
- Pikantní játrová směs, bramboráčky 1,3,7
- Hrachová kaše, párek, chléb, okurek 1,3
- 150g smažený řízek, chléb, okurek 1,3
Středa: Květákový krém 1,7,9
- Pečené kuře, dušená rýže 1
- Sekaná pečeně, brambor, kompot 1,3
- Tvarohové jahodové knedlíky s máslem a cukrem 1,3,7
- Smažený řízek, brambor 1,3
Čtvrtek: Zabijačková polévka 1
- Segedinský guláš, houskový knedlík 1,3
- Uzená rolšunka, křenová omáčka, brambor 1,7
- Zapečené makaróny s mletým masem 1,3,7
- Smažený řízek, brambor 1,3
Pátek: Myslivecká polévka 1,7,9
- Karlovarská roláda, šťouchané brambory se slaninou a cibulkou 1,3,7
- Vepřové na kmíně, těstoviny, kompot 1,3
- Drůbeží srdíčka na cibulce, dušená rýže 1
- Smažený řízek, šťouchané brambory 1,3,7
Jídelníček pro tisk:
Telefon: 607 144 153
E-mail: vecerek-obedy@seznam.cz
Alergeny: 1. Lepek, 2. Korýši, 3. Vejce, 4. Ryby, 5. Arašídy, 6. Sója, 7. Mléko, 8. Skořápkové plody, 9. Celer, 10. Hořčice, 11. Sezam, 12. Siřičitany, 13. Vlčí bob, 14. Měkkýši