Od 9.6.2025 do 13.6.2025
Pondělí: Žampiónový krém 1,7,9
- Soukenický sekaný řízek, bramborová kaše 1,3,7
- Vepřové na pepři, těstoviny 1,3
- Zeleninový salát s kuřecím masem a dresingem, pečivo 1,3,7
- Smažený řízek, bramborová kaše 1,3,7
Úterý: Čočková polévka 1
- Mexický guláš, dušená rýže 1
- Fazolové lusky na kyselo, brambor, vejce 1,3,7
- Honzovy buchty 1,3,7
- Smažený řízek, brambor 1,3
Středa: Brokolicová polévka 1,7,9
- Vepřová pečeně na hříbkách, těstoviny 1,3
- Kuřecí na kari, dušená rýže 1
- Halušky s brynzou a uzeným 1,3,7
- 150g smažený řízek, chléb, okurek 1,3
Čtvrtek: Vločková polévka 1,9
- Vepřová plec na smetaně, houskový knedlík 1,3,7,9
- Moravské uzené přelité cibulkou, brambor
- Hrachová kaše, klobása, okurek, chléb 1,3
- Smažený řízek, brambor 1,3
Pátek: Argentinská polévka 1,9
- Vepřové v játrové omáčce, dušená rýže 1
- Kuřecí roláda, bramborová kaše 1,3,7
- Zapečené těstoviny, okurek 1,3,7
- Smažený řízek, bramborová kaše 1,3,7
Jídelníček pro tisk:
Od 16.6.2025 do 20.6.2025
Pondělí: Kuřecí polévka s kapáním 1,3,9
- Vídeňský guláš, houskový knedlík 1,3
- Okurková omáčka, brambor, vejce 1,3,7
- Špagety v holandské omáčce s kuřecími nudličkami 1,3,7
- Smažený řízek, brambor 1,3
Úterý: Italská polévka 1,3,9
- Luhačovský špaček, bramborová kaše 1,3,7
- Vepřové na česneku, dušená rýže 1
- Krupicová kaše se skořicí 1,7
- Smažený řízek, bramborová kaše 1,3,7
Středa: Květáková polévka 1,7,9
- Plec na paprice, těstoviny 1,3,7
- Vepřový přírodní řízek, brambor 1
- Kynuté ovocné knedlíky s máslem, sypané cukrem 1,3,7
- Smažený řízek, brambor 1,3
Čtvrtek: Zabijačková polévka 1,9
- Uzené, zelí, bramborový knedlík 1,3
- Staročeská pečeně, dušená rýže 1
- Špagety carbonara 1,3,7
- 150g smažený řízek, chléb, okurek 1,3
Pátek: Frankfurtská polévka 1,9
- Vepřový závitek, dušená rýže 1,3
- Tyrolská játra, houskový knedlík 1,3,7,9
- Fazole con carne, chléb 1,3
- 150g smažený řízek, chléb, okurek 1,3
Jídelníček pro tisk:
Telefon: 607 144 153
E-mail: vecerek-obedy@seznam.cz
Alergeny: 1. Lepek, 2. Korýši, 3. Vejce, 4. Ryby, 5. Arašídy, 6. Sója, 7. Mléko, 8. Skořápkové plody, 9. Celer, 10. Hořčice, 11. Sezam, 12. Siřičitany, 13. Vlčí bob, 14. Měkkýši