Od 3.11.2025 do 7.11.2025
Pondělí: Květáková polévka 1,7,9
- Kuřecí špíz, dušená rýže 1
- Vepřové na divoko, brambor 1
- Chalupářský guláš, chléb 1,3
- Smažený řízek, brambor 1,3
Úterý: Frankfurtská polévka 1,9
- Plec na paprice, těstoviny 1,3,7
- Zapečený květákový mozeček, bramborová kaše 1,3,7
- Jablka v županu 1,3,7
- Smažený řízek, bramborová kaše 1,3,7
Středa: Kuřecí polévka s nudlemi 1,3,9
- Pečený karbanátek, zelí, houskový knedlík 1,3,7
- Okurková omáčka, brambor, vejce 1,3,7
- Boloňské špagety sypané sýrem 1,3,7
- Smažený řízek, brambor 1,3
Čtvrtek: Hrstková polévka 1,9
- Pečené kuře, dušená rýže 1
- Krkonošský guláš, těstoviny 1,3
- Tvarohové jahodové knedlíky s máslem, sypané cukrem 1,3,7
- 150g smažený řízek, chléb, okurek 1,3,10
Pátek: Kmínová polévka s vejcem 3,9
- Sekaná pečeně, bramborová kaše 1,3,7
- Přírodní kotlet, dušená rýže 1
- Kološvarské zelí 7
- Smažený řízek, bramborová kaše 1,3,7
Jídelníček pro tisk:
Od 10.11.2025 do 14.11.2025
Pondělí: Krupicová polévka 1,3,9
- Segedinský guláš, houskový knedlík 1,3
- Čevabčiči, hořčice, cibule, brambor 1,3,7
- Hrachová kaše, párek, chléb, okurek 1,3,10
- Smažený řízek, brambor 1,3
Úterý: Zelňačka 1,7
- Krkovička na tymiánu, dušená rýže
- Plovdivské maso, těstoviny 1,3
- Bramborové švestkové knedlíky s máslem, sypané cukrem 1,3,7
- 150g smažený řízek, chléb, okurek 1,3,10
Středa: Cibulačka 9
- Kuřecí roláda, bramborová kaše 1,3,7
- Myslivecké rizoto sypané jarní cibulkou 9
- Srdíčka na smetaně, houskový knedlík 1,3,7,9
- Smažený řízek, bramborová kaše 1,3,7
Čtvrtek: Pórková polévka s vejcem 1,3,9
- Hovězí na hříbkách, těstoviny 1,3
- Uzené, křenová omáčka, houskový knedlík 1,3,7
- Kuřecí pikantní kotlík, chléb 1,3
- 150g smažený řízek, chléb, okurek 1,3,10
Pátek: Čočková polévka 1,9
- Kuřecí kapsa, dušená rýže 1,3,7
- Salám v těstíčku, bramborová kaše 1,3,7
- Nudle s mákem, máslem a cukrem 3,7
- Smažený řízek, bramborová kaše 1,3,7
Jídelníček ke stažení:
Telefon: 607 144 153
E-mail: vecerek-obedy@seznam.cz
Alergeny: 1. Lepek, 2. Korýši, 3. Vejce, 4. Ryby, 5. Arašídy, 6. Sója, 7. Mléko, 8. Skořápkové plody, 9. Celer, 10. Hořčice, 11. Sezam, 12. Siřičitany, 13. Vlčí bob, 14. Měkkýši