Menu Zavřeno

Jídelní lístek

Od 29. 4. 2024 do 3. 5. 2024

Pondělí:       Květáková polévka s bramborem      1,9

  1. Špikovaná krkovička, dušená rýže, kompot     1,3
  2. Drůbeží srdíčka na slanině se smetanou, houskový knedlík     1,3,7,9
  3. Nudle s mákem, máslem a cukrem       1,3,7     
  4. 150g smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Úterý:           Krupicová polévka s vejcem      1,3,9

  1. Bramborové knedlíky plněné uzeným, zelí, sypané cibulkou      1,3,7
  2. Vepřové kostky na česneku, těstoviny     1,3
  3. Kotlíkový guláš s hříbky, chléb         1,3
  4. 150g smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Středa:          Svátek

Čtvrtek:        Uzená polévka s čočkou a zeleninou      1,9

  1. Srnčí v šípkové omáčce, sváteční knedlík      1,3,7,9
  2. Pečené rýžové nudle s kuřecím masem a zeleninou      3 
  3. Farmářské brambory sypané pažitkou       3,7
  4. 150g smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Pátek:           Slepičí polévka s nudlemi      1,3,9      

  1. Plněná sekaná pečeně, bramborová kaše, salát      1,3,7
  2. Mexický guláš, dušená rýže      1
  3. Bavorské vdolečky s tvarohem a povidly sypané cukrem      1,3,7
  4. 150g smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Jídelníček pro tisk:


Od 22. 4. 2024 do 26. 4. 2024

Pondělí:       Risi bisi      9

  1. Těftěly v rajské omáčce, houskový knedlík      1,3
  2. Studentský řízek, bramborová kaše, okurek      1,3,7
  3. Rýžový nákyp s meruňkami, sypaný cukrem      3,7     
  4. 150g smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Úterý:           Vločková polévka      1,9

  1. Vepřový závitek, dušená rýže, kompot      1,3,7
  2. Okurková omáčka, brambor, vejce    1,3,7
  3. Halušky s brynzou a uzeným        1,3,7
  4. 150g smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Středa:          Špenátová polévka      1,3,7

  1. Kotlet na houbách, bramborová kaše      1,7
  2. Boloňské špagety sypané mozzarellou      1,3,7      
  3. Buchtičky s krémem      1,3,7
  4. 150g smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Čtvrtek:        Bramboračka      1,7

  1. Bratislavská plec, těstoviny      1,3,7,9
  2. Pečená krkovička na tymiánu, dušená rýže, kompot      1 
  3. Fazole con carne, chléb       1,3
  4. 150g smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Pátek:           Hovězí vývar s kapáním      1,3,9      

  1. Prejt, zelí, brambor      1
  2. Kuřecí nudličky se zeleninou, dušená rýže      1
  3. Jablka v županu sypaná cukrem      1,3,7
  4. 150g smažený řízek, chléb, okurek      1,3

Jídelníček pro tisk:


Telefon: 607 144 153, 720 366 064
E-mail: vladimiravecerkova@seznam.cz

Alergeny:  1.Lepek  2.Korýši  3.Vejce  4.Ryby  5.Arašídy  6.Sója  7.Mléko  8.Skořápkové plody  9.Celer  10.Hořčice  11.Sezam  12.Siřičitany  13.Vlčí bob  14.Měkkýši