Menu Zavřeno

Jídelní lístek

V prosinci vaříme do 19.12.2025 a začínáme vařit od 5.1.2026.

Od 01.12.2025 do 05.12.2025

Pondělí:       Bramboračka     1,7,9

  1. Štěpánská pečeně, dušená rýže     1,3
  2. Špenát, brambor, vejce     1,3,7
  3. Čočka na kyselo, rolšunka, vídeňská cibulka, okurek, chléb     1,3
  4. Smažený řízek, brambory přelité máslem     1,3,7

Úterý:           Květákový krém     1,7,9

  1. Luhačovský špaček, bramborová kaše     1,3,7
  2. Drůbeží rizoto sypané sýrem, okurek     7
  3. Krupicová kaše se skořicí     1,7
  4. Smažený řízek, bramborová kaše     1,3,7

Středa:          Risi bisi     9

  1. Uzené, červené zelí, houskový knedlík     1,3,7
  2. Vepřový perkelt, špagety     1,3
  3. Žemlovka s jablky sypaná cukrem     1,3,7
  4. 150g smažený řízek, chléb, okurek     1,3,10

Čtvrtek:        Fazolová polévka     1,9

  1. Kuřecí špíz, bramborová kaše     1,7
  2. Vepřové na česneku, dušená rýže     1 
  3. Nudle s mákem, máslem a cukrem     1,3,7
  4. Smažený řízek, bramborová kaše     1,3,7

Pátek:           Kuřecí polévka s nudlemi     1,3,9  

  1. Vídeňský guláš, těstoviny     1,3
  2. Mořská štika na másle, bramborová kaše     7
  3. Drůbeží srdíčka na cibulce, dušená rýže     1 
  4. Smažený řízek, bramborová kaše     1,3,7

Jídelníček pro tisk:


Od 24.11.2025 do 28.11.2025

Pondělí:       Brokolicový krém      1,7,9

  1. Těftěly v rajské omáčce, houskový knedlík    1,3,7
  2. Studentský řízek, bramborová kaše        1,3,7    
  3. Rýžový nákyp s ovocem      3,7 
  4. Smažený řízek, bramborová kaše      1,3,7 

Úterý:           Vločková polévka      1,9

  1. Prejt, zelí, brambor      1
  2. Vepřové po valašsku, těstoviny      1,3,7
  3. Bretaňské fazole s párkem, chléb      1,3
  4. Smažený řízek, brambor      1,3

Středa:          Kulajda      1,3,7,9

  1. Mexický guláš, dušená rýže       1
  2. Pštrosí vejce, bramborová kaše     1,3,7
  3. Alpský knedlík s vanilkovým krémem        1,3,7
  4. Smažený řízek, bramborová kaše     1,3,7

Čtvrtek:        Hovězí polévka s nudlemi     1,3,9

  1. Kuře na paprice, těstoviny       1,3,7
  2. Restovaná játra, dušená rýže      1
  3. Buřtguláš, chléb       1,3
  4. 150g smažený řízek, chléb, okurek      1,3,10

Pátek:           Argentinská polévka      1,9      

  1. Smažené rybí filé, bramborová kaše      1,3,7 
  2. Přírodní kuřecí plátek, dušená rýže      1
  3. Šunkafleky, okurek      1,3,7
  4. Smažený řízek, bramborová kaše      1,3,7

Jídelníček ke stažení:


Telefon: 607 144 153
E-mail: vecerek-obedy@seznam.cz

Alergeny: 1. Lepek,  2. Korýši,  3. Vejce, 4. Ryby, 5. Arašídy, 6. Sója, 7. Mléko, 8. Skořápkové plody, 9. Celer, 10. Hořčice, 11. Sezam, 12. Siřičitany, 13. Vlčí bob, 14. Měkkýši